Declarația de accesibilitate

banita.ro
Declarația de accesibilitate

Actualizat: octombrie 2020

General

banita.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități.
banita.ro a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a vă asigura că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independență.

Accesibilitate activată în banita.ro

ambulantahunedoara.ro pune la dispoziție widgetul de accesibilitate a site-ului UserWay Website Accessibility Widget care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Software-ul permite ambulantahunedoara.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate banita.ro  poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul dreapta-sus al paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru a se încărca meniul de accesibilitate în întregime.

Act de renunțare

banita.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea continuă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, în convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

Într-un efort continuu de îmbunătățire și remediere continuă a problemelor de accesibilitate, scanăm în mod regulat șiambambulantahunedoara.ro cu Scanerul de Accesibilitate al UserWay pentru a identifica și repara orice barieră de accesibilitate posibilă pe site-ul nostru. În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe ambulantahunedoara.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă complet adaptate la cele mai stricte standarde de accesibilitate.
Cauza acest lucru poate rezulta din faptul că încă nu s-a găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Aici pentru tine

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe banita.ro  sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul orelor de lucru normale, așa cum este detaliat mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contactează-ne

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, contactați asistența pentru clienți banita.ro  după cum urmează:

telefon/fax 0254 545 681
e-mail: primariabanita@yahoo.com